dimecres, 27 d’abril del 2016

Orozco, Marlango, Lax'n Busto i Duncan Dhu, estrelles d'una Festa Major amb diversos concerts de pagament

>> L'Ajuntament organitza un festival de música on també actuaran Solà i Estella, Luis Eduardo Aute, La Loca Histeria, Efecto Pasillo i Itaca Band

L'espera ha estat llarga, però finalment aquest dimecres l'Ajuntament ha donat a conèixer l'oferta musical que protagonitzarà la Festa Major de Rubí 2016. Enguany, s'aposta per un model diferent al d'anys anteriors, apostant per un nou festival "que té com a objectiu donar rellevància i identitat pròpia a una oferta de concerts de qualitat i per a tots els públics", segons han explicat l'alcaldessa, Ana Maria Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez. Varietat de noms en una Festa Major amb més concerts que altres anys, tot i que quatre seran de pagament.

Aquests són els grans noms de la Festa Major 2016:
Antonio Orozco, concert inaugural de la Festa Major.
Antonio Orozco: Aquest era el gran nom amb el que La petjada us va proposar jugar la setmana passada. El concert es farà el 28 de juny a l’Amfiteatre del Castell i serà de pagament. El cantant i compositor, que enregistra els seus àlbums a Rubí, presentarà els temes del seu darrer àlbum, Destino, que alternarà amb els grans èxits de la seva prolífica carrera musical i televisiva (La Voz).

Solà i Estella: El duo format per Albert Solà i el rubinenc Sergi Estella pujaran a l’escenari de la plaça del Doctor Guardiet el proper 29 de juny per oferir les seves particulars versions de folk i blues americà. Concert gratuït.

Luis Eduardo Aute: El cantautor commemorarà 50 anys de trajectòria musical a La Sala el proper 30 de juny. Concert de pagament.

Itaca Band: A l’Escardívol actuarà un dels grups revelació de l’escena catalana, que presentarà la seva fórmula festiva a base d’ska, reggae i llatí. Gratuït.

Barrakuda Festival: El potent festival de l'Associació de Músics de Rubí se celebrarà el dia 30 de juny a l'Escardívol. Serà gratuït i comptarà amb la participació de diverses bandes que s’anunciaran properament.

Marlango actuarà al Castell.
Marlango: La formació liderada per la cantant i actriu Leonor Watling portarà a l’Amfiteatre del Castell el seu pop amanit de jazz i de blues la nit de l’1 de juliol. Concert de pagament.

Efecto Pasillo: la banda de pop rock llatí actuarà a l’Escardívol de forma gratuïta la nit de l'1 de juliol.

Nit golfa: Duncan Dhu, La Loca Histeria i Derivas: L'Escardívol concentrarà l’oferta de concerts del 2 de juliol, la Nit Golfa. Les actuacions arrencaran amb Duncan Dhu, un dels grups clàssics del pop espanyol, que interpretarà per al públic rubinenc tots els seus temes mítics dels 80 i 90. L’animació a l’Escardívol anirà en augment de la mà de La Loca Histeria, una banda que barreja música i humor en un repertori de versions dels artistes més diversos. La nit del 2 de juliol es tancarà amb més homenatges, en aquest cas a càrrec del grup tribut a Héroes del Silencio, Derivas. Tots els concerts seran gratuïts.

Lax'n'Busto: El festival de música arribarà a la seva fi el dia 3 a La Sala amb Lax’n’Busto, una de les bandes clau del pop rock català. El grup celebrarà gairebé tres dècades damunt dels escenaris repassant els seus grans èxits. Concert de pagament.

Aquestes són els grans noms de la Festa Major, tot i que properament està previst anunciar altres novetats d'enguany, com ara el pregoner/a i algunes novetats en matèria d'activitats. També queda pendent el cartell definitiu del Barrakuda Festival. Les entrades per als concerts d'aquest festival de música es posaran a la venda properament a través de Ticketea.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Conciertos de pago en el Castell? Fracaso asegurado. Lo pongo aquí que en otros sitios me censuran