divendres, 22 d’abril del 2016

Un 'coach' de "La Voz", plat fort de la Festa Major 2016

>> L'Ajuntament anunciarà dimarts o dimecres els noms de la majoria de protagonistes de la festa gran de la ciutat, que enguany durarà sis dies

Aquest any, els rubinencs estan patint de valent i encara desconeixen oficialment quins seran els artistes que s'encarregaran d'omplir de música i festa l'Escardívol i el parc de l'amfiteatre del Castell. Com ja us ha explicat La petjada durant aquests darrers dies, l'Ajuntament encara no pot anunciar aquests noms per motius contractuals amb alguns dels artistes, i per això cap mitjà de comunicació n'ha desvetllat encara la seva identitat. Després que a principis de setmana descartéssim un dels grups que sonaven en algunes tertúlies (Fundación Tony Manero), avui us proposem un simpàtic joc que ben aviat es resoldrà.

Segons ha pogut saber La petjada gràcies a un treball d'investigació conjunt amb l'equip del programa radiofònic L'Oasi Jove, un dels plats forts d'aquesta Festa Major serà el concert d'un o una coach del popular programa La Voz de Telecinco. Es tracta d'un dels majors shows musicals de televisió a l'Estat espanyol, que acumula quatre edicions amb concursants adults i dues més de la versió infantil (La Voz Kids) amb espectaculars xifres d'audiència. En aquest programa, els membres del jurat són també els assessors musicals dels concursants, un fet que els dóna un protagonisme superior al dels propis concursants. Per aquest motiu, tot fa pensar que aquesta proposta musical de l'Ajuntament per a la Festa Major 2016 pot despertar l'interès de milers de rubinencs, però també de moltes persones d'altres municipis. Durant la Festa Major també actuarà una banda de rock molt popular a Espanya, sobretot als anys noranta.
Qui serà el coach que actuarà a Rubí durant la propera Festa Major?


1 comentari:

Anònim ha dit...

ja era hora que algú donés detalls